Voetreflex massage

Wil je meer balans en verbinding voelen?
Door een ontspannende voetreflex massage mag je even alles loslaten,
nieuwe energie opdoen en vooral weer die verbinding voelen met jezelf.

Gun jezelf me-time, rust en ontspanning

Een (ontspannende) voetreflex massage is gericht op het ontspannen van je lichaam en geest door middel van massage van bepaalde reflexzones op de voeten en de meridiaanbanen op de onderbenen.

Met een voetreflexmassage ondersteun je je lichaam bij het verwerken van fysieke afvalstoffen, stress en emotionele gebeurtenissen, waardoor je klachten kunt voorkomen en verminderen of zelfs helen.

Een (ontspannende) voetreflexmassage kan altijd, op elk gewenst moment en is geschikt voor jong en oud.

Heb je een specifieke lichamelijke klacht, dan kan daar dieper op doorgewerkt worden. Herken je je in de onderstaande specifieke klachten, maak dan snel een afspraak! Je lichaam zal je dankbaar zijn.

Balans

Verbinding

Energie

Wat kan je verwachten

We leven in een tijd waarin zowel lichamelijk als geestelijk veel van ons gevraagd wordt. Het is daarom geen overbodige luxe om regelmatig een pas op de plaats te maken en even bij te tanken. Immers, 80% van de meeste klachten is stress gerelateerd, een voetreflexmassage werkt preventief en is belangrijk voor ons welzijn.

Door regelmatig een ontspannende voetreflexmassage te ondergaan, help je je lichaam en geest beter in balans te houden.

Bij reflexologie of reflexzone therapie gaan we er van uit dat organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten en handen. In ons lichaam staat alles in verbinding met elkaar. Vanuit deze holistische visie is voetreflex therapie een mooie aanvulling.

Regelmatig een ontspannende voetreflexmassage te ondergaan, help je je lichaam en geest beter in balans te houden.

Na een kort gesprek over hoe je je voelt, ga je liggen op de behandeltafel. Daarna mag je lekker ontspannen en worden je voeten met massageolie en een vleugje etherische olie ingesmeerd. De behandeling duurt 75 min. Wil je een holistische voetreflexbehandeling dan duurt de behandeling 120 minuten.

In mijn praktijk aan huis staat verbinding, aandacht en kwaliteit voorop!

Heilzame effecten van een voetreflex massage

N

Het ontspant en ontstresst

Het masseren van je voeten geeft direct een ontspannend gevoel. Door je focus op je voeten ontspant je hoofd en kom je in in het hier en nu. Je lichaam ontstrest door even helemaal los te mogen laten.

N

Het vermindert pijn en ongemak

Aan de onderkant van de voeten zitten alle zenuwuiteinden van de zenuwbanen die door je lichaam heenlopen. Deze staan in verbinding met de meridianen, een soort energiesnelwegen, die weer in verbinding staan met de organen. Door deze te masseren verbetert het zenuwstelsel en stroomt de energie weer door. Doordat de energie weer vrijuit kan stromen wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aangezet en verdwijnt pijn en ongemak.

N

Het ontgift en voert afvalstoffen af

Door energieblokkades op te heffen worden vastzittende emoties, ophopingen en andere afvalstoffen afgevoerd en wordt je immuunsysteem sterker.

N

Verbetert de bloedcirculatie

Een goede doorbloeding van het lichaam is een vereiste voor het transport van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen en het verwijderen van afvalstoffen. Voetreflextherapie ontspant het gehele lichaam met inbegrip van het cardiovasculaire systeem, dit helpt bij het verbeteren van een natuurlijke doorbloeding.

N

Bevordert een goede nachtrust

Door het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, afvalstoffen af te voeren, de bloedsomloop te stimuleren maar vooral door een diepe ontspanning te ervaren, zal je merken dat je na een massage beter en dieper slaapt. Doordat het stresshormoon cortisol in het lichaam daalt kan je lichaam weer in de natuurlijk staat van ontspanning keren.

Mijn Praktijk

Locatie

Wapenschouw 20
6852 TN Huissen

Maak een afspraak

 06 55 84 09 23
 petra@balansinverbinding.nl